Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. О.-
dc.date.accessioned2020-07-03T12:32:12Z-
dc.date.available2020-07-03T12:32:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19611-
dc.descriptionЛитвиненко, О. О. Дослідження перспективи використання борошна амаранту та продуктів його переробки у технології рогалика фруктового з підвищеною поживною цінністю : магістерська робота : 181 – Харчові технології та інженерія / О. О. Литвиненко ; керівник роботи Челябієва В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 99 с.en_US
dc.description.abstractНаведений огляд літератури щодо сучасної концепції створення продуктів функціонального харчування, огляд останніх досліджень використання продуктів переробки амаранту в якості добавок в хлібопеченні. В роботі проведені дослідження впливу продуктів переробки амаранту на технологічний процес та якість напівфабрикатів та готових виробів (визначений оптимальне дозування добавки, вплив на клейковину, газоутримувальну здатність, підйомну силу, зимазну та мальтазну активність дріжджів, фізико-хімічні та органолептичні властивості готових виробів – рогаликів фруктових). Розрахована рецептура та запропонована технологічна схема виробництва рогаликів фруктових.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпродукти переробки амарантуen_US
dc.subjectзбагачені хлібобулочні виробиen_US
dc.subjectрогалики фруктовіen_US
dc.subjectфізико-хімічні та органолептичні показники якостіen_US
dc.titleДослідження перспективи використання борошна амаранту та продуктів його переробки у технології рогалика фруктового з підвищеною поживною цінністюen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко О.О. - магістр, МХТп-181-2019.pdf3,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.