Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19621
Назва: Застосування спектрального аналізу для дослідження режиму електроспоживання нелінійними електроприймачами
Автори: Горський, В. В.
Ключові слова: спектральний аналіз
нелінійні електроприймачі
режим електроспоживання
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): В дипломному проекті був розроблений метод для більш детального аналізу спожавання електричної енергії нелінійними електроприймачами. Даний метод, реалізований у вигляді алгоритму, дає більш широкі уявлення про складові вищих гармонік у вихідному сигналі напруги та струму. Також він дає можливість праналізувати електроспоживання різних типів нелінійних навантажень та їх вплив на систему вцілому. Це дає можливість приймати правильні рішення для зменшення впливу нелінійності на мережу вцілому і, як наслідок, підвищити якість електричної енергії.
Опис: Горський, В. В спектрального аналізу для дослідження режиму електроспоживання нелінійними електроприймачами : магістерська робота : 141 Електроенергетика, електротехніка та електрмеханіка / В. В. Горський ; керівник роботи Безручко В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра електричних систем і мереж. – Чернігів, 2019. – 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19621
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горський-магістр-2019.pdfдиплом2,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.