Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19699
Назва: Тепловий розрахунок автомобільного двигуна : методичні вказівки до виконання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Автомобільні двигуни» для підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»
Автори: Кужельний, Я. В.
Скляр, В. М.
Литвин, О. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Автомобільні двигуни» при підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальністю 274 – «Автомобільний транспорт». Вони мають на меті оволодіння методами і практикою самостійного вирішення задач з теплового розрахунку двигуна, розрахунку теплового балансу двигуна, основних показників і геометричних параметрів автомобільних двигунів внутрішнього згоряння.
Опис: Тепловий розрахунок автомобільного двигуна : метод. вказівки до виконання практ. робіт та розрах.-граф. роботи з дисципліни «Автомобільні двигуни» для підготовки здобувачів вищ. освіти за спец. 274 «Автомобільний транспорт» / уклад.: Я. В. Кужельний, В. М. Скляр, О. О. Литвин. - Чернігів : ЧНТУ,, 2020. - 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19699
Розташовується у зібраннях:Литвин О. О.: навчально-методичні видання
Кужельний Я. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тепловий розрахунок автомобільного двигуна..pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.