Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19705
Назва: Java технології прикладного програмування : методичні вказівки до виконання лабораторних,розрахунково-графічних робіт та самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисциплін «Java та С# технології прикладного програмування» та «Технології прикладного програмування» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Задорожній, А. О.
Богдан, І. В.
Войцеховська, М. М.
Дружинін, О. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Дані методичні вказівки створені, щоб допомогти отримати практичний досвід по роботі з базовим технологіями Java, технологіями взаємодії з базами даних, web-технологіями, технологіями інтеграції застосунків та технологіями створення web-сервісів так REST-сервісів.
Опис: Java технології прикладного програмування : метод. вказівки до виконання лаб., розрах.-граф. робіт та самост. роботи здобувачів вищ. освіти з дисциплін «Java та С# технології прикладного програмування» та «Технології прикладного програмування» для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія» / уклад.: А. О. Задорожній, І. В. Богдан, М. М. Войцеховська, О. О. Дружинін. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 145 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19705
Розташовується у зібраннях:Задорожній А. О.: навчально-методичні видання
Богдан І. В.: навчально-методичні видання
Дружинін О. О. : навчально-методичні видання
Дружинін О. О. : навчально-методичні видання
Войцеховська М. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
JAVA ТЕХНОЛОГІЇ ПРИКЛАДНОГО ПРОГРАМУВАНН.pdf2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.