Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19714
Назва: Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання
Автори: Гуменюк, О. Л.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Опис: Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спец. 181 «Харчові технології» заоч. форми навчання / уклад. О. Л. Гуменюк. - Чернігів : НУЧП, 2020. - 143 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19714
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія бродильних виробництв.pdf3,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.