Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-17 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Промислова екологія : курс лекцій для студентів спец. 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2019
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2016
Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварювання
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Цибуля, С. Д.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Цибуля, С. Д.
2011
Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки
Ткачук, К. Н.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Бивойно, Т. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
;
Ткачук, К. К.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
Перегляд
Автор
13
Денисова, Н. М.
5
Челябієва, В. М.
3
Гуменюк, О. Л.
2
Цибуля, С. Д.
1
Бивойно, Т. П.
1
Денисова, Н.П.
1
Костенко, І.
1
Ткачук, К. К.
1
Ткачук, К. Н.
Тема
3
охорона праці
1
безпека виробництва
1
безпека продовольчої сировини
1
безпека продуктів харчування
1
виробнича санітарія
1
гігієна харчування
1
захист металів
1
корозія
1
організаційні основи охорони праці
1
основи фізіології
.
далі >
за датою випуску
2
2019
4
2018
1
2017
2
2016
2
2015
3
2014
2
2012
1
2011