Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19905
Назва: Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до лекцій для студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Ч. 1.
Автори: Кальченко, В. В.
Пасов, Г. В.
Венжега, В. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУ «Чернігівська політехніка»
Опис: Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 1. - 87 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19905
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Венжега В. І.: навчально-методичні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.