Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19905
Назва: | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до лекцій для студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Ч. 1. |
Автори: | Кальченко, В. В. Пасов, Г. В. Венжега, В. І. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | НУ «Чернігівська політехніка» |
Опис: | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 1. - 87 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19905 |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки Кальченко В. В.: навчально-методичні видання Пасов Г. В.: навчально-методичні видання Венжега В. І.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 1..pdf | 3,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.