Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963
Назва: Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside"
Автори: Кишко, О. В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
стратегія
ефективність
задоволеність працею
маркетинг
мотивація
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час. Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства.
Опис: Кишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кишко.pdf5,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.