Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963
Назва: | Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" |
Автори: | Кишко, О. В. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність стратегія ефективність задоволеність працею маркетинг мотивація |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | У випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час. Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства. |
Опис: | Кишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кишко.pdf | 5,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.