Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053
Назва: Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування
Інші назви: The problem of diversification of products and services of public catering enterprises
Автори: Стойкова, А. В.
Ключові слова: диверсифікація
види послуг
проектування
удосконалення
інновації
ресторанний бізнес
diversification
types of services
design
improvement
innovation
restaurant business
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Диплoмна poбoта складається зi вступу, тpьoх poздiлiв, виснoвкiв та списку викopистанoї лiтеpатуpи з 48 джеpел. У вступі зазначено головну мету, об’єкт та предмет дослідження. Мета роботи полягає у визначенні, розробці та організаційно-економічному обґрунтуванні основних напрямів проектування нових видів продукції та послуг на підприємстві «Орандж». В ході роботи досліджено можливість проектування нових видів послуг на базі бару «Орандж». Висновки полягають в можливості застосування запропонованих напрямків удосконалення інноваційного розвитку на українських підприємствах ресторанного бізнесу.
Опис: Стойкова, А. В. Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування: дипломна робота : 073 Менеджмент / А. В. Стойкова; керівник роботи Пономаренко С. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 72 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стойкова.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.