Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053
Назва: | Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування |
Інші назви: | The problem of diversification of products and services of public catering enterprises |
Автори: | Стойкова, А. В. |
Ключові слова: | диверсифікація види послуг проектування удосконалення інновації ресторанний бізнес diversification types of services design improvement innovation restaurant business |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Диплoмна poбoта складається зi вступу, тpьoх poздiлiв, виснoвкiв та списку викopистанoї лiтеpатуpи з 48 джеpел. У вступі зазначено головну мету, об’єкт та предмет дослідження. Мета роботи полягає у визначенні, розробці та організаційно-економічному обґрунтуванні основних напрямів проектування нових видів продукції та послуг на підприємстві «Орандж». В ході роботи досліджено можливість проектування нових видів послуг на базі бару «Орандж». Висновки полягають в можливості застосування запропонованих напрямків удосконалення інноваційного розвитку на українських підприємствах ресторанного бізнесу. |
Опис: | Стойкова, А. В. Проблема диверсифікації продукції та послуг підприємства громадського харчування: дипломна робота : 073 Менеджмент / А. В. Стойкова; керівник роботи Пономаренко С. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 72 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20053 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стойкова.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.