Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20151
Назва: Фінансове забезпечення розвитку вищої освіти в Україні
Інші назви: Financing of higher education development in Ukraine
Автори: Краснянська, Ю. В.
Ключові слова: механізм фінансового забезпечення вищої освіти
джерела фінансування
реформування
вищий навчальний заклад
бюджетне фінансування
приватні ресурси
the mechanism of higher education financing
financial resources
reform
higher education institution
budget financing
private resources
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження ВКР є сукупність відносин, які формуються в процесі вдосконалення механізму фінансування вищих навчальних закладів України в умовах реформування. Об’єктом дослідження є механізм фінансового забезпечення вищої освіти в Україні. Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні сучасного стану механізму фінансового забезпечення системи вищої освіти та впливу реформ на ефективність його функціонування, розробленні реальних практичних заходів щодо вдосконалення механізму фінансування вищої освіти в нашій державі з їх прогнозним обґрунтуванням. Завданнями роботи є вивчити сутність механізму фінансового забезпечення вищої освіти; здійснити аналітичне дослідження показників, які характеризують вищу освіту в Україні як об’єкт фінансування; проаналізувати показники фінансового забезпечення вищої освіти в Україні з акцентуванням уваги на післяреформених змінах; визначити проблеми фінансування вищої освіти в умовах реформування; розробити заходи їх вирішення; спрогнозувати вплив запропонованих заходів на якість функціонування системи вищої освіти. За результатами дослідження сформульовані рекомендації щодо вдосконалення механізму фінансування вищої освіти в Україні, що можуть бути використані як на на макрорівні для підвищення ефективності функціонування механізму фінансового забезпечення вишів, так і на мікрорівні з метою оптимізації процесу управління фінансовими ресурсами.
Опис: Краснянська, Ю. В. Фінансове забезпечення розвитку вищої освіти в Україні : магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Ю. В. Краснянська ; керівник роботи Панченко О. І.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 102 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20151
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Краснянська_магістр_ФБСС_2020.pdf2,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.