Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20287
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКальченко, В. В.-
dc.contributor.authorПасов, Г. В.-
dc.contributor.authorВенжега, В. І.-
dc.date.accessioned2020-12-03T09:32:16Z-
dc.date.available2020-12-03T09:32:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/20287-
dc.descriptionТехнологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 74 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleТехнологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 2 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології”en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Венжега В. І.: навчально-методичні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.