Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20293
Назва: Проектування баз даних для корпоративних застосувань : методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Бази даних» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 121"Інженерія програмного забезпечення"
Автори: Білоус, І. В.
Войцеховська, М. М.
Дружинін, О. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Основна мета проектування БД – це скорочення надмірності даних, що зберігаються, а отже, економія об'єму використовуваної пам'яті, зменшення витрат на багатократні операції оновлення надмірних копій та усунення можливості виникнення протиріч через зберігання в різних місцях відомостей про один і той же об'єкт.
Опис: Проектування баз даних для корпоративних застосувань : метод. рекомендації до виконання курс. проекту для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / уклад.: І. В. Білоус, М. М. Войцеховська, О. О. Дружинін. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – 81 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20293
Розташовується у зібраннях:Дружинін О. О. : навчально-методичні видання
Дружинін О. О. : навчально-методичні видання
Білоус І. В.: навчально-методичні видання
Войцеховська М. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проектування баз даних для корпоративних застосувань..pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.