Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20551
Назва: Пристрій комутації навантаження з комбінованим управлінням
Автори: Товстуха, Г. О.
Ключові слова: розумний вимикач
Bluetooth - модуль
симистор
оптопара
пристрій для комбінованого управління
smart switch
Bluetooth module
triac
optocoupler
device for combined control
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Дана робота присвячена розробці пристрою комутації навантаження з комбінованим управлінням. Головна задача пристрою комутації це є дати можливість керувати пристроєм за допомогою телефону та щоб пристрій міг працювати, як звичайний вимикач. В якості передавача буде використовуватися Bluetooth - модуль. В роботі було розроблено електричну структурну схему, електричну принципову схему, зроблений розрахунок елементів схеми, розрахунок собівартості схеми, розроблена блок схема для програмної частини. До складу пристрою входить мікроконтролер STM32F100CBT7B.
Опис: Товстуха, Г. О. Пристрій комутації навантаження з комбінованим управлінням: магістерська робота : 172 Телекомунікації та радіотехніка / Г. О. Товстуха; керівник роботи Гусев О. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра радіотехнічних та вбудованих систем. – Чернігів, 2020. – 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20551
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Товстуха-Магістр-РТВС-2020.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.