Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20553
Назва: Розподілена система моніторингу мікроклімату з бездротовою передачею інформації на сервер
Автори: Фесюк, О. М.
Ключові слова: температура
вуглекислий газ
відносна вологість
атмосферний тиск
моніторинг мікрокліматичних показників
система на кристалі
temperature
carbon dioxide
relative humidity
atmospheric pressure
monitoring of microclimatic parameters
system on a chip
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Основною метою представленого проекту є вимірювання основних мікрокліматичних показників та подальшої передачі даної інформації на сервер. Даний пристрій забезпечує моніторинг температури, відносної вологості, атмосферного тиску та рівня концентрації вуглекислого газу в повітрі. Відображення поточної інформації з сенсорів відбувається на мобільному пристрої користувача. Основним керуючим елементом створеної системи виступає мікроконтролер ESP32-WROOM-32 від компанії Espressif Systems. В дипломному проекті було розроблено схему електричну структурну, схему електричну принципову та блок-схему програми. Також було створено друковану плату для схеми електричної принципової та розроблено необхідне програмне забезпечення для кожного з модулів системи. Для вище перерахованих схем були зроблені необхідні розрахунки.
Опис: Фесюк, О. М. Розподілена система моніторингу мікроклімату з бездротовою передачею інформації на сервер : магістерська робота : 172 Телекомунікації та радіотехніка / О. М. Фесюк ; керівник роботи Іванець С. А. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра радіотехнічних та вбудованих систем. – Чернігів, 2020. – 95 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20553
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фесюк-Магістр-РТВС-2020.pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.