Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20571
Назва: | Організація маркетингової служби на підприємствах індустрії туризму, її ефективність і шляхи вдосконалення |
Автори: | Ломонос, Р. І. |
Ключові слова: | туризм ринок туристичних послуг маркетинг фактори конкурентоспроможності ефективність організація tourism, market of tourist services marketing factors of competitiveness efficiency organization |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є процеси організації маркетингової служби на підприємствах туристичної індустрії з урахуванням чинників глобалізації світового ринку туристичних послуг. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є методичні та прикладні засади підвищення ефективності та вдосконалення маркетингової служби на туристичних підприємствах. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає у розробці заходів щодо підвищення ефективності та вдосконалення організації маркетингової служби на туристичних підприємствах. Для досягнення поставленої мети вирішені наступні завдання: дослідити сучасні наукові підходи до ролі маркетингу у діяльності підприємств туристичної індустрії; сформулювати сутність та напрями діяльності організації маркетингової служби туристичних підприємств; ознайомитися з зарубіжним досвідом організації маркетингових служб в туристичних фірмах; проаналізувати форми і напрями діяльності маркетингових служб туристичних підприємств України; оцінити конкурентне середовище туристичної фірми на ринку туристичних послуг; провести маркетинговий аналіз поведінки споживачів туристичного продукту та виявлення потенційних туристів; обґрунтувати напрямки підвищення ефективної діяльності маркетингових служб туристичних підприємств. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо вдосконалення роботи маркетингових служб туристичних підприємств в Чернігівської області. |
Опис: | Ломонос, Р. І. Організація маркетингової служби на підприємствах індустрії туризму, її ефективність і шляхи вдосконалення : магістерська робота : 242 Туризм / Р. І. Ломонос; керівник роботи Гонта О. І.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 141 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20571 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Ломонос РІ_магістр_туризм_2020.pdf | 3,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.