Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавленко, М. М.-
dc.date.accessioned2021-01-12T13:09:20Z-
dc.date.available2021-01-12T13:09:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/20580-
dc.descriptionПавленко, М. М. Процеси глобалізації в світовій індустрії туризму : магістерська робота : 242 Туризм / М. М. Павленко; керівник роботи Гонта О. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 105 с.en_US
dc.description.abstractОб’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає розвиток процесів глобалізації на ринку туристичних послуг. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є теоретико-методичні засади оцінки процесу глобалізації світового туристичного бізнесу. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в аналізі ринку міжнародного туризму в умовах посилення глобалізаційних процесів та визначення шляхів ефективності інтеграції України у світовий ринок туризму. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: дослідження теоретичних підходів до розвитку міжнародного туристичного бізнесу в умовах глобалізації; опис особливостей транснаціоналізації світового ринку туризму; розгляд франчайзингових відносин у туристичному бізнесі, специфіка їх формування в Україні; характеристика глобального ринку туристичних послуг; визначення оцінки конкурентоспроможності окремих країн світу; здійснення аналізу впливу глобалізації на розвиток туристичної галузі України; аналіз адаптації досвіду формування сучасної туристичної політики країн ЄС до вітчизняних реалій; характеристика інноваційних та інформаційних технологій в умовах глобалізації. За результатами дослідження розроблено детальний опис процесів глобалізації в світовій індустрії туризму.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectглобалізаціяen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectсвітовий туристичний ринокen_US
dc.subjectфранчайзингen_US
dc.subjectтранснаціональні корпораціїen_US
dc.subjectтуристичні потокиen_US
dc.subjectglobalizationen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectworld tourist marketen_US
dc.subjectfranchisingen_US
dc.subjecttransnational corporationsen_US
dc.subjecttourist flowsen_US
dc.titleПроцеси глобалізації в світовій індустрії туризмуen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The object of study of graduation work is the development of globalization processes in the market of tourist services. The subject of study of graduation work is theoretical and methodological principles of assessing the process of globalization of the world tourism business. The purpose of the final qualification work is to analyze the international tourism market in the context of intensifying globalization processes and identify ways to effectively integrate Ukraine into the world tourism market. The tasks of final qualification work are: research of theoretical approaches to the development of international tourism business in the context of globalization; description of the features of transnationalization of the world tourism market; consideration of franchising relations in the tourism business, the specifics of their formation in Ukraine; characteristics of the global market of tourist services; determining the assessment of the competitiveness of individual countries; analysis of the impact of globalization on the development of the tourism industry of Ukraine; analysis of adaptation of experience of formation of modern tourist policy of the EU countries to domestic realities; characteristics of innovative and information technologies in the context of globalization. According to the results of the research, a detailed description of the processes of globalization in the world tourism industry has been developed.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Павленко_магістр_туризм_2020.pdf2,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.