Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20588
Назва: Креативні індустрії : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент креативних індустрій та соціальних інновацій»
Автори: Шакун, Н. В.
Литвин, К. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : ННІ права і соціальних технологій НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Креативні індустрії, як інноваційні соціальні практики постіндустріальної доби, що поєднують в собі творчу, культурну та економічну компоненту, стають полем пошуку нових соціальних та культурних смислів, інструментом особистісної і професійної самореалізації, фактором формування людського капіталу.
Опис: Креативні індустрії : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи для підгот. здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» за спец. 073 «Менеджмент», освіт. програма «Менеджмент креативних індустрій та соціальних інновацій» / уклад.: Н. В. Шакун, К. А. Литвин. - Чернігів : ННІ права і соціальних технологій НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20588
Розташовується у зібраннях:Шакун Н. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРЕАТИВНІ ІНДУСТРІЇ.pdf557,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.