Шакун Н. В.: навчально-методичні видання : [16] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Філософія Давнього світу : методичні вказівки до семінарських занять, самостійної роботи та виконання контрольних робіт для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 033 "Філософія" освітньо-професійної програми «Аналітика суспільно-політичних процесів»Шакун, Н. В.
2023Філософсько-методологічні засади екологічної освіти з основами педагогіки : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Лісове господарство»Шакун, Н. В.
2023Громадянська освіта : методичні вказівки до практичних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освітиНітченко, А. Г.; Козинець, О. Г.; Шакун, Н. В.; Герасименко, О. В.
2022Релігієзнавство : методичні вказівки до семінарських занять, самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 033 "Філософія" освітньо-професійної програми "Аналітика суспільно-політичних процесів"Шакун, Н. В.
2021Філософсько-методологічні засади екологічної освіти з основами педагогіки : методичні рекомендації з підготовки, написання та оформлення індивідуальних навчально-дослідних завдань для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей «Агрономія» та «Лісове господарство»Шакун, Н. В.
2021Філософія та критичне мислення : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 262 "Правоохоронна діяльність"Шакун, Н. В.
2020Креативні індустрії : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент креативних індустрій та соціальних інновацій»Шакун, Н. В.; Литвин, К. А.
2019Українська культура першої половини XIX століттяШакун, Н. В.
2019Філософія : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для підготовки студентів за освітньо-професійними програмами «Соціально-правовий захист» та «Соціальна робота в системі громадського здоров‘я» освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 231 "Соціальна робота"Шакун, Н. В.
2009Програма, план семінарських занять та методичні вказівки до організації самостійної роботи студентів з вивчення курсу «ФІЛОСОФСЬКІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ» для студентів спеціальностей економіко-фінансового напрямку денної форми навчанняШакун, Н. В.
2018Соціальна політика. Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи студентів спеціальності 231 «Соціальна робота»Шакун, Н. В.
2017Соціальна філософія : робоча програма, плани семінарських занять і завдання для індивідуальної та самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.130102 «Соціальна робота»Шакун, Н. В.
2015Філософсько-методологічні основи соціальної роботи: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.130102 «Соціальна робота»Тополь, О. В.; Шакун, Н. В.
2016Філософсько-методологічні основи інженерної освіти. Методичні вказівки до самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 8.08010103 – «Землеустрій та кадастр»Шакун, Н. В.
2016Філософсько-методологічні основи інженерної освіти. Методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 8.08010103 – «Землеустрій та кадастр»Шакун, Н. В.
2015Філософсько-методологічні основи інженерної освітиШакун, Н. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16