Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
Назва: | Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper |
Автори: | Ананська, М. О. Товкан, Д. М. |
Ключові слова: | собівартість готельно-ресторанна сфера r-keeper прибуток рентабельність |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних умовах переходу України до ринкової економіки в кожній галузі відбувається пошук нових шляхів і методів виробництва. |
Опис: | Ананська М. О. Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper / М. О. Ананська, Д. М. Товкан // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 148-150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
148-150 М. О. Ананська, Д. М. Товкан.pdf | 375,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.