Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ананська, М. О. | - |
dc.contributor.author | Товкан, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T11:21:22Z | - |
dc.date.available | 2021-01-15T11:21:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662 | - |
dc.description | Ананська М. О. Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper / М. О. Ананська, Д. М. Товкан // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 148-150. | en_US |
dc.description.abstract | У сучасних умовах переходу України до ринкової економіки в кожній галузі відбувається пошук нових шляхів і методів виробництва. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | собівартість | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | en_US |
dc.subject | r-keeper | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.title | Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
148-150 М. О. Ананська, Д. М. Товкан.pdf | 375,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.