Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнанська, М. О.-
dc.contributor.authorТовкан, Д. М.-
dc.date.accessioned2021-01-15T11:21:22Z-
dc.date.available2021-01-15T11:21:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/20662-
dc.descriptionАнанська М. О. Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper / М. О. Ананська, Д. М. Товкан // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 148-150.en_US
dc.description.abstractУ сучасних умовах переходу України до ринкової економіки в кожній галузі відбувається пошук нових шляхів і методів виробництва.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectготельно-ресторанна сфераen_US
dc.subjectr-keeperen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.titleОсобливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeperen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
148-150 М. О. Ананська, Д. М. Товкан.pdf375,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.