Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
Назва: Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper
Автори: Ананська, М. О.
Товкан, Д. М.
Ключові слова: собівартість
готельно-ресторанна сфера
r-keeper
прибуток
рентабельність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах переходу України до ринкової економіки в кожній галузі відбувається пошук нових шляхів і методів виробництва.
Опис: Ананська М. О. Особливості формування собівартості продукції в ресторанному бізнесі за допомогою програмного продукту r-keeper / М. О. Ананська, Д. М. Товкан // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – С. 148-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20662
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 27 листопада 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
148-150 М. О. Ананська, Д. М. Товкан.pdf375,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.