Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21114
Назва: Організація праці на підприємстві та шляхи її удосконалення (на матеріалах ФОП Кабанов Сергій Олександрович)
Автори: Пуцик, Ю. Ю.
Ключові слова: організація праці
персонал
управління персоналом
умвои праці
продуктивність праці
ефективність
labor organization
personnel
personnel management
labor conditions
labor productivity
efficiency
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів ораганізації праці персоналу ФОП Кабанов Сергій Олександрович та розробка рекомендацій щодо її удосконалення. Об’єктом кваліфікаційної роботи є система організації праці персоналу підприємства. Предметом кваліфікаційної роботи є напряки удосконалення організації праці персоналу підприємства. В процесі дослідження використано методи узагальнення та групування, динамічних рядів, коефіцієнтний аналіз, синтез та прогнозування. Наукова новизна кваліфікаційної роботи обумовлена тим, що в вперше досліджено можливість впровадження організації дистанційної роботи для частини працівників ФОП Кабанов Сергій Олександрович та визначено їх ефективність на діяльність магазину. Практичне значення отриманих результатів полягає в можливості використання запропонованих напрямків удосконалення організації праці на підприємствах України в сучасних умовах господарювання.
Опис: Пуцика, Ю. Ю. Організація праці на підприємстві та шляхи її удосконалення (на матеріалах ФОП Кабанов Сергій Олександрович) : магістерська робота : 073 Менеджмент / Ю. Ю. Пуцика ; керівник роботи Кичко І. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2020. – 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21114
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пуцик Ю.Ю. Магістр 2020.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.