Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/21141
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T10:00:02Z | - |
dc.date.available | 2021-02-08T10:00:02Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21141 | - |
dc.description | Харчові продукти : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти першого освіт. рівня «бакалавр» для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освіт.-проф. програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - 24 с. | en_US |
dc.description.abstract | Курсова робота допомагає ЗВО систематизувати отримані теоретичні знання з вивченої дисципліни, перевірити якість цих знань; оволодіти первинними навичками проведення сучасних досліджень. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ.pdf | 518,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.