Сакун О. С.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Фінанси та фінанси підприємств : методичні вказівки до самостійної роботи здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Облік і оподаткування» освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняСакун, О. С.
2023Фінанси та фінанси підприємств : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Сакун, О. С.
2023Облік і оподаткування : методичні рекомендації з виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняАкименко, О. Ю.; Гнедіна, К. В.; Сакун, О. С.; Перетятько, Ю. М.
2022Історія бухгалтерського обліку і оподаткування : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Сакун, О. С.
2019Основи академічного письма : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей денної та заочної форм навчанняГнедіна, К. В.; Сакун, О. С.
2019Фінанси, гроші і кредит : методичні вказівки до виконання практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування», ступеню вищої освіти «бакалавр»Клименко, Т. В.; Сакун, О. С.; Шестаковська, Т. Л.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6