Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26491
Назва: Історія бухгалтерського обліку і оподаткування : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»
Автори: Сакун, О. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Історія обліку і оподаткування» передбачає вивчення процесу історичного становлення та розвитку бухгалтерського обліку і оподаткування. Історичні аспекти становлення й розвитку основ та методів організації практичного рахівництва, облікової науки і формування різноманітних теорій бухгалтерського обліку, вчень про рахунки і баланс об’єктивно визнаються важливою складовою теоретико-методичного забезпечення сучасних розробок стандартизованих систем обліку і оподаткування. Успішне засвоєння дисципліни дозволяє бакалавру обліку і оподаткування розширити коло застосування набутих знань та практичних навичок для вирішення практичних задач сучасного бухгалтерського обліку та оподаткування. Мета вивчення навчальної дисципліни «Історія бухгалтерського обліку і оподаткування» полягає у формуванні науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності 071 Облік і оподаткування в області бухгалтерського обліку та оподаткування.
Опис: Історія бухгалтерського обліку і оподаткування : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Укл. О. С. Сакун. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. - 47 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26491
Розташовується у зібраннях:Сакун О. С.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4393 Іст БОО практ.pdfметодичні рекомендації574,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.