Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21513
Назва: Організація обліку, аналізу та оподаткування на сільськогосподарських підприємствах (на матеріалах ТОВ «Прибинь»)
Автори: Булава, О. О.
Ключові слова: облік
аналіз
оподаткування
сільськогосподарське господарство
податки
бухгалтерія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретичних, методичних і практичних аспектів організації обліку, аналізу та оподаткування на сільськогосподарських підприємствах, а також розробці шляхів їх удосконалення. Розглянуто сутність і особливості організації обліку, аналізу та оподаткування на сільськогосподарських підприємствах, нормативно-правові акти, які регулюють питання щодо організації обліку та методичні основи формування у бухгалтерському обліку інформації щодо аналізу та оподаткування на підприємстві. Також було визначено форми бухгалтерського обліку; основні показники, за якими здійснюється аналіз сільськогосподарського підприємства та види аудиту, описано нормативну базу з зазначених питань обліку. Розкрито стан та перспективи розвитку на ринку підприємств сільського господарства, загальна характеристика статутної діяльності підприємства, було проведено економічний аналіз діяльності підприємства, була проведена оцінка системи організації обліку та оподаткування на ТОВ «Прибинь». За результатами дослідження визначено напрями удосконалення діяльності підприємства та системи бухгалтерського обліку, аналізу та оподаткування. Запропоновано ввести заохочення для співробітників для якісного виконання своєї роботи як в офісах, так і на орендованих землях. Існує відсутність автоматизованого завантаження податкових накладних з програми «M.E.Doc». Потрібно звернутися до офіційного постачальника програмного забезпечення «1С: Підприємство 8.3» для можливості автоматичного підтягування даних з «M.E.Doc» до «1С: Підприємство 8.3». Для ведення зручного обліку земельних ділянок, які беруться в оренду підприємством. Потрібно ввести інформацію в програму «1С: Підприємство 8.3», яка дасть можливість фіксації основних показників, які належать кожній ділянці окремо. Проблему з розробкою земель, так як вони засаджені чагарниками, можна вирішити шляхом пошуку нових земель для роботи за межами Чернігівської області. За результатами дослідження сформульовані висновки, які відповідають поставленим в роботі меті та завданням. Одержані результати можуть бути використані для удосконалення діяльності підприємства, системи бухгалтерського обліку та його оподаткування, що в свою чергу призведе до збільшення доходів підприємства.
Опис: Булава, О. О. Організація обліку, аналізу та оподаткування на сільськогосподарських підприємствах (на матеріалах ТОВ «Прибинь») : автореферат магістерської роботи : 071 Облік і оподаткування / О. О. Булава ; керівник роботи Перетятько Ю. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2020. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21513
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Булава_магістр_БООА_2020.pdf283,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.