Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21516
Назва: Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Буяльська, Н. П.
Цибуля, С. Д.
Денисова, Н. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Охорона навколишнього середовища» є формування у здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Харчові технології» прагнення до збереження навколишнього середовища.
Опис: Охорона навколишнього середовища : метод. вказівки до лаб. робіт для ЗВО спец. 181 - "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021.– 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21516
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Охорона навколишнього середовища.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.