Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21544
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці (КНП "Чернігівська обласна лікарня" ЧОР)
Автори: Уланович, Б. А.
Ключові слова: оплата
облік
закон
заклад
медицина
бюджетна установа
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ бухгалтерського обліку виплат медпрацівниками, а також розробка пропозицій щодо їх вдосконалення, узагальнення й критична оцінка чинних теоретичних положень, методики, організації та практики обліку й аудиту розрахунків з оплати праці та аналізу ефективності використання трудових ресурсів, розробка рекомендацій з їх удосконалення та практичного використання для прийняття виважених облікових і управлінських рішень в сучасних умовах господарювання. У першому розділі «Теоретичні основи організації обліку, аналізу і аудиту розрахунків з оплати праці в бюджетних установах» наведено економічну сутність та зміст категорії оплата праці; розглянуто форми, системи та види оплати праці; огляд існуючих трактувань категорії «оплата праці» та їх класифікація; нормативно-правове регулювання обліку оплати праці в Україні в цілому та оплати праці працівників медичних установ зокрема. У другому розділі «Організація обліку, аналізу і аудиту розрахунків з оплати праці на КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР проведено аналіз розвитку медичної галузі, наведено загальну характеристику діяльності та аналіз фінансово-економічних показників КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР, розглянуто особливості нарахування і виплати заробітної плати медичним працівникам, види надбавок та доплат до посадового окладу; здійснена характеристика системи бухгалтерського обліку на КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР, організація нарахування оплати праці медичних працівників КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР та аналіз і контроль розрахунків з оплати праці. У третьому розділі «Шляхи та напрями удосконалення організації обліку розрахунків з оплати праці КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР наведено заходи по удосконаленню організації обліку розрахунків з персоналом в бюджетних установах в цілому та КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР зокрема.
Опис: Уланович, Б. А. Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці (КНП "Чернігівська обласна лікарня" ЧОР) : автореферат магістерської роботи : 071 Облік і оподаткування / Б. А. Уланович; керівник роботи Гоголь Т. А. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2020. – 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21544
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Уланович_магістр_БООА_2020.pdf219,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.