Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21553
Назва: Кримінальний процес : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань, 26 "Цивільна безпека"
Автори: Сенченко, Н. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни — підготувати майбутніх фахівців в галузі права до практичної роботи з людьми, конкурентоспроможних на європейському та внутрішньому ринках праці, здатних до компетентної, відповідальної й ефективної діяльності за своєю спеціальністю на рівні світових стандартів, що є неможливе без систематичної самостійної роботи.
Опис: Кримінальний процес : метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти ден. форми навчання спец. 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань 26 "Цивільна безпека" / уклад. Н. М. Сенченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 135 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21553
Розташовується у зібраннях:Сенченко Н. М.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кримінальний процес.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.