Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21665
Назва: Шляхи удосконалення управління збутовою діяльністю підприємства на ринку молочної продукції (на прикладі ТОВ "Приват-Тим", м. Чернігів)
Автори: Половий, Д. В.
Ключові слова: підприємство
прибуток
витрати
ефективність
вдосконалення
збутова діяльність
enterprise
profit
expenses
efficiency
improvement
sales activity
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження - збутова діяльність на підприємстві ТОВ «Приват-Тим». Предмет дослідження - теоретичні, практичні та методичні підходи для удосконалення збутової діяльності на підприємстві ТОВ «Приват-Тим». Метою роботи є удосконалення ефективності збутової діяльності підприємства ТОВ «Приват-Тим». Методи дослідження: функціональні та системні підходи, статистичні, аналітичні та графічні методи, метод формування таблиць та метод математично-економічного прогнозування та моделювання. Прибуток є кінцевим результатом і основним мотивом підприємницької діяльності, а його обсяги залежать від збутової діяльності підприємства. Удосконалення збутової діяльності підприємства є головним фактором покращення та збереження позиції підприємства на ринку, створення кращого іміджу підприємства у покупців та здорової конкуренції с іншими компаніями. В Розділі 1 досліджуються теоретичні основи збутової діяльності на підприємстві. В Розділі 2 наводиться загальна характеристика підприємства та проводиться аналіз його асортименту, основних фінансових показників та збутової діяльності. В Розділі 3 досліджуються шляхи удосконалення збутової діяльності підприємства, проводиться оцінка доцільності впровадження запропонованих заходів та розраховуються витрати які пов’язані з ними. Також проводиться аналіз ефективності впровадження запропонованих заходів по вдосконаленню збуту на підприємстві.
Опис: Половий, Д. В. Шляхи удосконалення управління збутовою діяльністю підприємства на ринку молочної продукції (на прикладі ТОВ "Приват-Тим", м. Чернігів) : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Д. В. Половий ; керівник роботи Іванова Н. В.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2020. – 75 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21665
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Половий Д.В._ МПТп-191_2020.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.