Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21724
Назва: Інноваційно-інвестиційний розвиток галузі тваринництва в Україні
Інші назви: Инновационно-инвестиционное развитие отрасли животноводства в Украине
Innovation and investment development of the livestock industry in Ukraine
Автори: Селютін, С. Т.
Ключові слова: інновації
інвестиції
інноваційно-інвестиційний розвиток
національна економіка
тваринництво
державне регулювання
механізм
програмування
инновации
инвестиции
инновационно-инвестиционное развитие
национальная экономика
животноводство
государственное регулирование
механизм
программирование
innovations
investments
innovation and investment development
national economy
animal husbandry
state regulation
mechanism
programming
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Дисертація присвячена обґрунтуванню теоретико-методичних засад інноваційно-інвестиційного розвитку галузі тваринництва та розробленню науково-прикладних рекомендацій щодо підвищення його результативності, здатного сприяти зростанню економіки України У дисертації розвинуто теоретико-методичні основи забезпечення інноваційно-інвестиційного розвитку галузі тваринництва, зокрема уточнено змістовно-функціональне наповнення інноваційно-інвестиційного розвитку, висвітлено його специфічні риси в розрізі галузі тваринництва; розкрито особливості регулятивного впливу держави на темпи інноваційно-інвестиційної активності суб’єктів галузі тваринництва, вдосконалено наукові засади інвестиційного забезпечення інноваційних проєктів у цій галузі. Надано комплексне оцінювання сучасного стану та тенденцій розвитку галузі тваринництва в Україні. Ідентифіковано детермінанти інноваційноінвестиційної активності суб’єктів галузі тваринництва та розкрито значущість державного регулювання у цьому процесі. Стан функціонування галузі тваринництва свідчить про нагальність пошуку нових ринків збуту, що неможливо без якісних змін у технологіях виробництва. Також окреслено коло проблем, що супроводжують надання державної підтримки виробникам тваринницької продукції. Розроблено концептуальну модель механізму інноваційно-інвестиційного розвитку, компонентний склад якого розгорнуто в розрізі таких напрямів, як формування попиту на інноваційну активність, відбір стратегічних альтернатив інноваційно-інвестиційного розвитку та реалізація розроблених заходів. Дія такого механізму дозволить вирішити поставлені цілі та завдання техніко-технологічного оновлення виробництва тваринницької продукції для нарощення доходів галузі. Обґрунтовано стратегічні пріоритети інноваційноінвестиційного розвитку галузі тваринництва та окреслено першочергові заходи для їх реалізації.
Опис: Селютін, С. Т. Інноваційно-інвестиційний розвиток галузі тваринництва в Україні : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / С. Т. Селютін. - Чернігів, 2021. - 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21724
Розташовується у зібраннях:08.00.03 – економіка та управління національним господарством

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_-СелютінС.Т.pdf445,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.