Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Воєдило, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-12T12:42:54Z | - |
dc.date.available | 2021-05-12T12:42:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131 | - |
dc.description | Буяльська, Н. П. Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах / Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, В. О. Воєдило // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 272-273. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи: визначити вміст йоду в хлібобулочних виробах (з борошна пшеничного 1-го ґатунку і вищого сорту), збагачених добавками «Йодказеїн» та «Спіруліна», та підібрати оптимальне дозування йодовмісних добавок. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | йод | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.title | Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
272-273 Буяльська Н. П..pdf | 266,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.