Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.-
dc.contributor.authorВоєдило, В. О.-
dc.date.accessioned2021-05-12T12:42:54Z-
dc.date.available2021-05-12T12:42:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22131-
dc.descriptionБуяльська, Н. П. Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах / Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, В. О. Воєдило // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 272-273.en_US
dc.description.abstractМета роботи: визначити вміст йоду в хлібобулочних виробах (з борошна пшеничного 1-го ґатунку і вищого сорту), збагачених добавками «Йодказеїн» та «Спіруліна», та підібрати оптимальне дозування йодовмісних добавок.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectйодen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.titleВизначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробахen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
272-273 Буяльська Н. П..pdf266,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.