Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131
Назва: Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах
Автори: Буяльська, Н. П.
Цибуля, С. Д.
Воєдило, В. О.
Ключові слова: йод
хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: визначити вміст йоду в хлібобулочних виробах (з борошна пшеничного 1-го ґатунку і вищого сорту), збагачених добавками «Йодказеїн» та «Спіруліна», та підібрати оптимальне дозування йодовмісних добавок.
Опис: Буяльська, Н. П. Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах / Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, В. О. Воєдило // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 272-273.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
272-273 Буяльська Н. П..pdf266,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.