Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131
Назва: | Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах |
Автори: | Буяльська, Н. П. Цибуля, С. Д. Воєдило, В. О. |
Ключові слова: | йод хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: визначити вміст йоду в хлібобулочних виробах (з борошна пшеничного 1-го ґатунку і вищого сорту), збагачених добавками «Йодказеїн» та «Спіруліна», та підібрати оптимальне дозування йодовмісних добавок. |
Опис: | Буяльська, Н. П. Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах / Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, В. О. Воєдило // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 272-273. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22131 |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
272-273 Буяльська Н. П..pdf | 266,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.