Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.contributor.authorКостенко, І. А.-
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. О.-
dc.date.accessioned2021-05-12T12:53:44Z-
dc.date.available2021-05-12T12:53:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22132-
dc.descriptionБуяльська, Н. П. Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, І. А. Костенко, О. О. Литвиненко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 273-274.en_US
dc.description.abstractМета роботи: дослідити вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини (борошна пшеничного першого ґатунку та дріжджів) при виробництві хлібобулочних виробів; підібрати оптимальне дозування добавки.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectамарантen_US
dc.subjectсировинаen_US
dc.subjectхлібобулочні виробиen_US
dc.titleВплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: наукові статті
Костенко І. А.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273-274 Буяльська Н. П..pdf264,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.