Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22132
Назва: Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів
Автори: Буяльська, Н. П.
Костенко, І. А.
Литвиненко, О. О.
Ключові слова: амарант
сировина
хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: дослідити вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини (борошна пшеничного першого ґатунку та дріжджів) при виробництві хлібобулочних виробів; підібрати оптимальне дозування добавки.
Опис: Буяльська, Н. П. Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, І. А. Костенко, О. О. Литвиненко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 273-274.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22132
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: наукові статті
Костенко І. А.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273-274 Буяльська Н. П..pdf264,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.