Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133
Назва: Виробництво хліба з використанням фітосировини
Автори: Запека, М. О.
Савченко, О. М.
Городиська, О. В.
Ключові слова: виробництво
хліб
фітосировина
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: розробка технології виробництва житньо-пшеничного хліба збагаченого хімічним складом з використанням порошку сухого яблука.
Опис: Запека, М. О. Виробництво хліба з використанням фітосировини / М. О. Запека, О. М. Савченко, О. В. Городиська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 274-275.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
274-275 Запека М. О..pdf262,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.