Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135
Назва: | Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна |
Автори: | Зінюк, М. О. Денисова, Н. М. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби рисове борошно гречане борошно кукурудзяне борошно глютен |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Дослідивши статтю, було встановлено доцільність використання добавки з суміші трьох видів безглютенового борошна рисового, гречаного та кукурудзяного для покращення вітамінно-мінерального складу продукції та якісних фізико-хімічних показників сировини, напівфабрикатів та готової продукції. |
Опис: | Зінюк, М. О. Розробка технології приготування хлібобулочних виробів з використанням рисового, гречаного та кукурудзяного борошна / М. О. Зінюк, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 277-278. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22135 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
277-278 Зінюк М. О..pdf | 275,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.