Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147
Назва: Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів
Автори: Челябієва, В. М.
Гаврик, М. В.
Ключові слова: інноваційна сировина
кондитерські вироби
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою роботи стало дослідження компонентного складу летких речовин порошку з насіннєвих камер яблук та його елементного складу.
Опис: Челябієва, В. М. Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 284-285.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
284-285 Челябієва В. М..pdf376,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.