Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147
Назва: | Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів |
Автори: | Челябієва, В. М. Гаврик, М. В. |
Ключові слова: | інноваційна сировина кондитерські вироби |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи стало дослідження компонентного складу летких речовин порошку з насіннєвих камер яблук та його елементного складу. |
Опис: | Челябієва, В. М. Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 284-285. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22147 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
284-285 Челябієва В. М..pdf | 376,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.