Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22157
Назва: Кіберстрахування як важлива складова страхового ринку в сучасних умовах
Автори: Білоус, Н. В.
Ключові слова: кіберризик
кіберстрахування
цифровизація
діджиталізація
кібератака
cyber risk
cyber insurance
digitization
digitalization
cyberattack
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Дипломна магістерська робота присвячена виявленню основних проблем у розвитку та становленні нового виду страхування в Україні - кіберстрахування та пошуків шляхів їх вирішення. У першому розділі розглянуті питання сутності кіберризиків, їх джерела виниклення та наслідки реалізації. Також було досліджено, які підприємства найбільше потребують даного виду страхування та ризики, збитки за якими кіберстрахування може покрити. У другій частині проведено аналіз сучасних тенденцій розвитку страхового ринку України. Розглянута актуальна статистика скоєння кіберзлочинів у нашій країні. У третій частині було виявлено основні проблеми, що стримують розвиток кіберстрахування в Україні та за отриманними результатами були запропоновані заходи щодо вдосконалення та розвитку убезпечення від кіберзагроз з урахуванням ризиків їх реалізації.
Опис: Білоус, Н. В. Кіберстрахування як важлива складова страхового ринку в сучасних умовах : магістерська робота : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Н. В. Білоус ; керівник роботи Панченко О. І. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2020. – 80 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22157
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоус _Магістр_ФБCC_2020.pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.