Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22158
Назва: Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів
Автори: Денисенко, Т. М.
Ключові слова: якість
безпека
тверді сичугові сири
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): За результати досліджень можна зробити висновок, що всі досліджувані зразки сиру Російського задовільної якості. Звісно, в нинішніх в умовах, які створюють нам сучасні технології, перед нами стоїть нелегке завдання збереження нашого здоров'я та здоров'я наших дітей.
Опис: Денисенко, Т. М. Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів / Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 293-294.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22158
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
293-294 Денисенко Т. М..pdf266,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.