Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22180
Назва: Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна
Автори: Костирко, Н. В.
Ключові слова: товарознавcтво
якість
пшеничне борошно
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета роботи є товарознавча характеристика споживних властивостей та оцінка якості пшеничного борошна.
Опис: Костирко, Н. В. Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна / Н. В. Костирко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 303-304.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22180
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
303-304 Костирко Н. В..pdf287,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.