Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22185
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛічаченко, О. В.-
dc.date.accessioned2021-05-17T07:03:27Z-
dc.date.available2021-05-17T07:03:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22185-
dc.descriptionЛічаченко, О. Структура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україні / О. Лічаченко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 307-309.en_US
dc.description.abstractУзагальнюючи викладений матеріал, відзначимо, що ринок шоколаду розвивається і має тенденцію до збільшення, як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках. Основну частку шоколаду виробляють в Україні великі кондитерські компанії, які постачають продукцію для внутрішніх потреб та на експорт. Дві з цих компанії щорічно заносяться до всесвітнього рейтингу виробників кондитерських товарів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectринокen_US
dc.subjectшоколадen_US
dc.subjectкондитерські компаніїen_US
dc.titleСтруктура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україніen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
307-309 Лічаченко О..pdf316,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.