Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22185
Назва: | Структура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україні |
Автори: | Лічаченко, О. В. |
Ключові слова: | ринок шоколад кондитерські компанії |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Узагальнюючи викладений матеріал, відзначимо, що ринок шоколаду розвивається і має тенденцію до збільшення, як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках. Основну частку шоколаду виробляють в Україні великі кондитерські компанії, які постачають продукцію для внутрішніх потреб та на експорт. Дві з цих компанії щорічно заносяться до всесвітнього рейтингу виробників кондитерських товарів. |
Опис: | Лічаченко, О. Структура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україні / О. Лічаченко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 307-309. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22185 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
307-309 Лічаченко О..pdf | 316,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.