Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386
Назва: | Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин |
Автори: | Масановець, О. А. Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | виноградне вино |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою кількість сортів винограду та технологій виробництва. Але на ряду з цим існує і так само багато способів фальсифікувати продукт. Недоброякісна продукція здатна нанести шкоду людині, тому що має погіршені органолептичні властивості, а також може містити отруйні речовини та небезпечні алергени. Тому дуже важливим є вміння ідентифікувати виноградні вина перед вживанням. |
Опис: | Масановець, О. А. Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин / О. А. Масановець ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 392-393. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
novteh20-t-392-393.pdf | наукова доповідь | 224,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.