Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386
Назва: Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин
Автори: Масановець, О. А.
Денисенко, Т. М.
Ключові слова: виноградне вино
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою кількість сортів винограду та технологій виробництва. Але на ряду з цим існує і так само багато способів фальсифікувати продукт. Недоброякісна продукція здатна нанести шкоду людині, тому що має погіршені органолептичні властивості, а також може містити отруйні речовини та небезпечні алергени. Тому дуже важливим є вміння ідентифікувати виноградні вина перед вживанням.
Опис: Масановець, О. А. Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин / О. А. Масановець ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 392-393.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
novteh20-t-392-393.pdfнаукова доповідь224,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.