Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22403
Назва: Податкові системи зарубіжних країн : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Фіскальне адміністрування та митна справа»
Автори: Акименко, О. Ю.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни «Податкові системи зарубіжних країн» є глибоке та ґрунтовне засвоєння магістрами фіскального адміністрування та митної справи знань з основ оподаткування в західній науковій традиції, вивчення практики функціонування податкових систем Польщі, Грузії, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Республіки Таджикистан, Республіки Узбекистан, Латвійської Республіки та інших держав.
Опис: Податкові системи зарубіжних країн : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 071 «Облік і оподаткування» за освіт.-проф. програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» / уклад. О. Ю. Акименко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22403
Розташовується у зібраннях:Акименко О. Ю.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Податкові системи зарубіжних країн.pdfНавчально-методичне видання735,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.