Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22473
Назва: Інтерактивний курс з освітньої компонента «Веб-технології та веб-дизайн" системи дистанційного навчання Moodle
Автори: Руднєв, Д. Я.
Ключові слова: Figma
HTML
CSS
SublimeText3
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об'єктом дослідження виступає процес створення інтерактивного дистанційного курсу освітньої компоненти «Веб-технології та веб-дизайн» для системи дистанційного наввчання Moodle. Предмет дослідження – сучасні інформаційні технології створення інтерактивних дистанційних курсів. Метою роботи є підвищення якості інтерактивного дистанційного курсу «Веб-технології та веб-дизайн» за допомогою сучасних інформаційних технологій. Основними завданнями є: - аналіз вимог, яким повинен задовольняти інтерактивний дистанційний навчальний курс (ІДНК); - створення методичних матеріалів з дисципліни «Веб-технології та веб-дизайн» для наповнення ІДНК; - проведення порівняльного аналізу веб-технологій та вибір кращої для подальшої реалізації ІДНК; - розробка структури ІДНК; - розробка моделі рівня якості ІДНК на базі стандартів якості; - створення теоретичного, практичного блоків та блоку тестування ІДНК «Веб-технології та веб-дизайн» на базі сучасних інформаційних технологій. Для розгортання інтерактивного курса з навчальної компоненти «Веб-технології та веб-дизайн» необхідним є графічний онлайн-редактор Figma з встановленими плагінами: Figmotion, Iconify, Isometric, Lorem Ipsum, Unsplash, Roto. Також мова розмітки HTML та CSS.
Опис: Руднєв, Д. Я. Інтерактивний курс з освітньої компонента «Веб-технології та веб-дизайн" системи дистанційного навчання Moodle : магістерська робота : 121 Інженерія програмного забезпечення / Д. Я. Руднєв ; керівник роботи О. В. Трунова ; НУ «Чернігівська політехніка», кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії. – Чернігів, 2021. – 108 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22473
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руднєв-магістр-2021.pdfМагістерська робота21,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.