Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22695
Назва: Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea
Автори: Бараненков, П. О.
Челябієва, В. М.
Ключові слова: пшеничний хліб
Spinacia Oleracea
хлібозавод
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – розробити рецептуру хліба з додаванням соку шпинату та оцінити перспективу застосування.
Опис: Бараненков, П. О. Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea / П. О. Бараненков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 348-349.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22695
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
348-349 Бараненков П. О..pdfНаукова доповідь237,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.