Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696
Назва: Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова
Автори: Бусел, О. В.
Хребтань, О. Б.
Ключові слова: міжнародна система HACCP
харчові продукти
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Глобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами.
Опис: Бусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696
Розташовується у зібраннях:Хребтань О. Б.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
349-351 Бусел О. В..pdfНаукова доповідь264,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.