Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22701
Назва: Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Автори: Коротка, Т. С.
Ключові слова: тімбілдинг
мотивація
управління персоналом
готельне підприємство
продуктивність праці
teambuilding
motivation
personnel management
hotel enterprise
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи виступає готельне підприємство «Radisson Blu Hotel Kyiv». Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є методи та інструменти стимулювання продуктивності праці на готельному підприємстві. Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління та продуктивності праці в готельному підприємстві. Завданнями кваліфікаційної роботи є: - розкрити сутність та особливості продуктивності праці як економічної категорії; - проаналізувати фактори та резерви підвищення продуктивності праці; - оцінити ефективність тімбілдингу у процесі управління персоналом на підприємствах готельного господарства; - розкрити організаційно-технологічну характеристику готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - дослідити внутрішнє та зовнішнє середовища готельного підприємства «Radisson Blu Hotel Kyiv»; - проаналізувати практику командоутворення у діяльності готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv»;
Опис: Коротка, Т. С. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : дипломна робота : 242 «Туризм» / Т. С. Коротка ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму. – Чернігів, 2021. – 90 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22701
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Коротка_Т_бакалавр_туризм_2021.pdfДипломна робота1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.